SlimRenoveren maakt op deze webpagina zo beperkt mogelijk gebruik van cookies. Meer informatie

SlimRenoveren zoekt:

Student met een missie!

Help jij ons met de energietransitie in de woningbouw?

Ben jij een gedreven student bouwkunde of bedrijfskunde op HBO of WO niveau die graag werkervaring opdoet in het vakgebied van renovatie en verduurzaming van woningen? En zie je een leuke bijbaan wel zitten, midden in het speelveld van woningcorporaties, bouwbedrijven en bewoners? Help ons dan bij dé opgave voor de komende decennia: het energieneutraal maken van de sociale woningvoorraad.

Wij zoeken een student die ons kan ondersteunen bij onze projecten. Bij voorkeur heb je een bouwkundige of bedrijfskundige achtergrond en vind je het leuk om bezig te zijn met innovatie en out-of-the-box denken. Wij bieden uitdagende  projecten, persoonlijke begeleiding waarmee je snel praktijkervaring opdoet en een bruisende werkplek in de Lichttoren (midden in het centrum van Eindhoven).

Belangrijke thema's in onze projecten zijn: 

  • Nul op de Meter / transitie naar gasloos
  • Ketensamenwerking
  • Vastgoedscenario's en vastgoedrekenen
  • Innovatie in producten en processen
  • Enthousiast maken van bewoners

Je bent dus niet alleen met techniek bezig, maar ook met samenwerking, communicatie en procesinnovatie.

Download de volledige vacature

afbeelding 229afbeelding 233afbeelding 230
afbeelding 232

 

Interesse?

We drinken graag een kop koffie, thee, fris of een biertje om nader kennis te maken. Bel of mail voor een afspraak met Sean Vos (info@slimrenoveren.nl, tel 06 14521617).

In plaats van een sollicitatiebrief ontvangen we graag een pakkende blog of vlog over ons werkveld waarin we kennis kunnen maken met jouw visie op een duurzame toekomst.