SlimRenoveren maakt op deze webpagina zo beperkt mogelijk gebruik van cookies. Meer informatie

29 - 9 - 2015

Doris 2e plaats bij Duurzame Bouwvrouw 2015

Afgelopen donderdag 24 september is de uitslag van de publieks- en de jurystemming bekend gemaakt tijdens het seminar ‘De Groene Uitdaging’ van de Dutch Green Building Week. Bij de publieksstemming is Doris op de eerste plaats geëindigd en na het juryoordeel heeft zij uiteindelijk een verdiende 2e plaats gekregen in de uitslag van de verkiezing.

We zijn ontzettend blij met de vele positieve reacties en willen iedereen hartelijk bedanken voor alle mooie woorden en steunbetuigingen die we ontvangen hebben. We zijn erdoor verrast en overdonderd. We zijn er trots op dat we een enorm netwerk hebben dat achter ons staat, ons een warm hart toedraagt en onze doelstellingen ondersteunt. Nogmaals hartelijk bedankt!

Jurymotivatie door Maxime Verhagen

De vakjury onder leiding van Maxime Verhagen (voorzitter van Bouwend Nederland) gaf de volgende motivatie over Doris:

“Doris heeft zich laten zien als gedreven en gebalanceerd. Klanten en opdrachtgevers worden door haar subtiel doch natuurlijk op een veel hoger ambitieniveau gebracht. Met regelmaat op het hoogst haalbare ambitieniveau. Doris verkoopt niet iets wat niet klopt: geen goede businesscase? Geen project! Geen draagvlak in een organisatie? Of het nu de bouwers, de bewoners of corporatie is? Dan zorgt ze wel voor draagvlak. Iedereen gaat uiteindelijk mee en heeft vertrouwen in de realisatie. Doris heeft de laatste 6 jaar laten zien dat ze met SlimRenoveren het verschil heeft kunnen maken. Doris heeft uitgeblonken in het positioneren van deze Award Duurzame Bouwvrouw. Als iemand consciëntieus en vrolijk dit onder de aandacht heeft gebracht op allerlei media, dan is het Doris.”

Doris heeft zich laten zien als gedreven en gebalanceerd. Klanten en opdrachtgevers worden door haar subtiel doch natuurlijk op een veel hoger ambitieniveau gebracht.

Het was een close finish. Ondanks de grote waardering voor Doris haar ambitieniveau en inhoud door het publiek is Suze Gehem nipt verkozen tot de Duurzame Bouwvrouw 2015. Suze, van harte gefeliciteerd!!

Bekijk ook de blog die Doris voor Duurzame Bouwvrouw heeft geschreven

Terug naar nieuws & blogs

afbeelding 139